Paluu juurille

”Saattaaha miul joskus palaa pohjaan ja toisinaan keittää yli – ruokaakin laittaessa”

Mikä kuvaisi paremmin lyhytpinnaista eteläkarjalaista, joka keittelee ruokaa Porin torin laidalla arvostaen raaka-aineita ja kotimaisuutta? Voitinpa joskus varapäreen kyläkoulun arpajaisista; kyllä meni oikeaan osoitteeseen, tarpeeseen tuli. Saattaha miul joskus palaa pohjaan ja toisinaan keittää yli – ruokaakin laittaessa. Mutta siitä tietää olevansa oikean asian kimpussa, kun ei heitä hanskoja tiskiin, vaan sisuuntuu ja tekee seuraavalla kerralla paremmin.

Maatilan kasvattina arvostus raaka-aineita ja viljelijöitä kohtaan on suuri: tiedän tarkalleen mitä vaatii litra maitoa tai kourallinen kauraa. Muita arvoja Päreelle ovat luonnonmukaisuus, lähituotanto, ekologisuus, monipuolisuus ja terveellisyys. Löytyy myös rohkeutta kokeilla uutta ja halu etsiä mieleenpainuvia makuelämyksiä. Käytämme kasviksia ja hedelmiä satokauden mukaan.

Asiantunteva palvelu ja eri ruokavalioiden huomioiminen ovat valttikorttejamme; kysy rohkeasti päivän lounaasta. Saatavilla päivittäin gluteenitonta, maidotonta sekä vegaanista lounasta – ja Päreen puodista tulisieluille varapäreitä!

Lämpimästi tervetuloa!
-Tiia & muut Päreet